Përgatitjet e Prime-t kanë nisur në shtëpinë më të famshme në Shqipëri. Ata që bien më shumë në sy për “mirësjelljen” dhe “humanitetin”, janë dy çiftet që duket se po formohen në shtëpinë e Big Brother.

Luizi i ka qëndruar mbi kokë Kiarës, ndërsa po grimohej për spektaklin e sotëm. Ndërsa e ka asistuar edhe me veshjen e fustanit.