Shumë përdorues të rrjeteve sociale postojnë vetëm fotografi të tyre që u pëlqejnë. Të njëjtën gjë e bëjnë edhe yjet e famshëm.

Ata publikojnë pozat më të bukura në profilet e tyre në rrjetet sociale dhe ndjekësit shpeshherë nuk mund të dallojnë nëse po shikojnë një foto origjinale apo një të redaktuar.

“Bright Side” i ka ardhur në ndihmë publikut dhe ka postuar disa fotografi të yjeve të marra nga “Instagram”-i i tyre dhe të bëra nga fotografë profesionistë në ngjarje të ndryshme.

Të gjitha këto gra duken të mahnitshme dhe nuk kanë nevojë për ndonjë modifikim.