Të gjitha vajzat e shtëpisë ishin mbledhur në oborr një nga këto mbrëmje dhe kanë ndarë mes tyre situata të sikletshme por edhe për të qeshur.

Një ndër to ka qenë dhe Kiara e cila ka treguar një histori të shkurtër nga adoleshenca e saj.

Kiara u ka treguar vajzave të tjera të shtëpsë se në adoleshencë kishte hapur një adresë fallco duke përdorur fotot e një modeleje të njohur për t’i shkruajtur një komshiu të saj.

Mua më blen kompjuter  ata të shtëpisë  dhe unë shtiresha sikur isha një modele. A Adriana Lima a një tjetër nuk e mbaj mend.

Edhe flisja me një komshi që ishte shumë simpatik, por unë isha më e vogël. Do ti që u dashurua ky komshiu, edhe thoshte më dërgo foto.

Pastja e mori vesh dhe më ka shkruar” ta tregoj unë ty të pres tek dera e shkollës, do tju them të gjithëve ca bën ti”

Gjunjët e mia u prenë. U mor vesh aty, u hap lajmi që isha unë. “- tha Kiara, teksa banoret e tjera kanë qeshur.