Një grua, e cila ka humbur virgjërinë në moshën 17-vjeçare, ka zbuluar se po kalon orgazmën më të mirë në jetën e saj tani që është 49 vjeçe.

Terapistja e seksit, Louise Van Der Velde, foli për pesë moshat e saj të seksit dhe pse po shijon orgazmat intensive të jetës së saj teksa po i afrohet të 50-tave.

Louise ka fituar miliona dhe ka udhëtuar nëpër botë duke këshilluar çiftet e pasura për problemet e tyre në marrëdhënie. Ajo beson me vendosmëri se seksi bëhet më i mirë me kalimin e moshës.

Louise, e cila njihet për udhëzuesit e saj novator dhe brutalisht të sinqertë seksualë dhe marrëdhëniesh, tha:

“Kam jetuar pesë moshat e mia të seksit dhe mund të them me siguri se me të vërtetë përmirësohet me kalimin e moshës dhe po kënaqem. Çelësi i lumturisë seksuale është besimi dhe unë kurrë nuk jam ndjerë më rehat në lëkurën time.

Vetëm kur isha e ve në të 40-at arrita me të vërtetë përmbushjen seksuale dhe që atëherë ajo ka ardhur gjithnjë e më mirë”, ka thënë 49-vjeçarja.