70-vjeçrja e famshme, Sharon Osbourne, ka treguar së fundmi se si humbi në mënyrë drastike mbi 12 kilogramë. Ylli ka rrëfyer se nuk ha ‘të paktën’ tre ditë në javë.

Osbourne arriti që të humbte mbi 12 kilogramë pasi përdori ilaçin e diskutueshëm për humbjen e peshës Ozempic për të arritur pamjen e saj të re.

Por, duke dhënë një pasqyrë mbi zakonet e saj aktuale të të ngrënit gjatë një bisede të çuditshme rreth përgatitjes së “Doomsday në The Osbournes Podcast”, Sharon pranoi se ajo gjithashtu kalon ditë pa ushqim.

Në një klip të ndarë ekskluzivisht me “DailyMail”, ish-gjyqtarja e X Factor dhe fëmijët e saj Kelly dhe Jack po diskutonin me yllin e ftuar Jason Kennedy se sa shpejt bota mund të bjerë në kaos nëse njerëzit do të shkonin pa nëntë vakte në një rresht.

“Nëse keni diçka që dikush dëshiron, ata do t’ju vrasin për të. E dini sa larg jemi si shoqëri? Nëntë vakte. Kur e zbërtheni, jeni nëntë vakte larg nga shpërbërja e plotë. Janë tre ditë mëngjes, drekë dhe darkë. Kjo nuk ka kuptim për njerëzit, ata qëndrojnë tre ditë pa ngrënë, do të vrasin njëri-tjetrin, fqinjët e tyre, gjithçka”, tha Jack.

Sharon pastaj u përgjigj: “O Zot, unë e bëj këtë çdo javë. Të paktën tre ditë pa ngrënë”.

“Ky quhet agjërim me ndërprerje”, u përgjigj Kennedy.

Hulumtimet mbi përfitimet shëndetësore të agjërimit me ndërprerje – të ngrënit brenda një periudhe të caktuar kohore – janë grumbulluar me ekspertë, duke përfshirë Megan Ramos dhe Dr Fung, që lartësojnë përfitimet e tij për kthimin e diabetit të tipit 2, djegien e yndyrës së tepërt në trup, zgjatjen e jetëgjatësisë së një personi, parandalimin e sëmundjeve të zemrës, dhe madje edhe parandalimin e rënies njohëse të lidhur me demencën.