Edhe ditën e sotme Luizi vijon edne të jetë me dhimbje koke, teksa po njëlloj si dje ka vijuar edhe indiferentizmi i Kiarës.

Ndërkohë që është zgjuar dhe as nuk e ka pyetur partnerin e saj për gjendjen shëndetësore apo t’i thoshte mirëmëngjes, Kiara “e lodhur” nga gjendja e Luizit i ka thënë: Ik pi një ilaç dhe mblidh mendjen.

Pjesë nga biseda:

Kiara: Po ti pse mërzitesh kur flet Dea?

Luizi: Mërzitem nuk e duroj dot

Kiara: Po këtu jemi në Big Brother do flasim të gjithë , nuk na ndalon dot ti. Ke një ditë që të dhemb koka. Ik pi një ilaç dhe  mbidh mëndjen

Olta: Kjo të vjen hakut ty