Një grua 38-vjeçare ka treguar me krenari se është e virgjër dhe se nuk do të bëjë seks para martese. Balerina, modelja dhe komedianja indiano-amerikane, Sonali Chandra, fillimisht zbuloi se nuk kishte bërë ende seks në shfaqjen e Dr. Phil.

Ndërsa duke folur për “Daily Star”, ajo ka shtuar se nuk do të flejë me dikë para se të ketë një unazë në gishtin e saj.

“Unë e konsideroj seksin të shenjtë dhe të veçantë. Në fakt, nuk më pëlqen as fjala ‘seks’, preferoj ‘të bëj dashuri’”, shpjegoi ajo, e cila më pas shtoi:

“Do të jem gati [të bëj dashuri] kur të kem një unazë nga ‘the one’. Kërkoj një zotëri me moral dhe etikë, i pashëm, ambicioz, i orientuar drejt shëndetit dhe do të më trajtojë si një mbretëreshë”.

Por balerina nuk e la me kaq, pasi bëri edhe një tjetër deklaratë që i habiti të gjithë: “Unë dua atë që Priyanka Chopra ka me Nick Jonas”.

Sonali ka lindur dhe është rritur në Nju Xhersi nga prindër nga India. Ajo beson se edukimi i saj i rreptë ka ndikuar negativisht në jetën e saj në lidhje.

Duke u rritur, ajo nuk lejohej të shoqërohej, që do të thotë se nuk mund të flinte, nuk mund të dilte, nuk mund të shkonte në maturë dhe nuk lejohej të jetonte në një konvikt në kolegj.

Pas mbarimit të kolegjit, kërcimtarja refuzoi t’i lejonte prindërit e saj të rregullonin martesën e saj, e cila është tradicionale në kulturën e saj.

Ajo pati puthjen e saj të parë në moshën 26-vjeçare, por ende është e virgjër. Pas disa marrëdhëniesh me burra, ajo është zhgënjyer herë pas here kur djemtë që ka dalë janë habitur kur u ka thënë se është e virgjër.

Pavarësisht zhgënjimeve me takimet, Sonali ende po përpiqet të gjejë dashurinë e jetës së saj dhe është aktive në aplikacionet e takimeve.