Banorja e shtëpisë më të njohur në Shqipëri BBV, njëherësh dhe këngëtarja në Kosovë Nita u ka rrëfyer ditën e sotme banorëve të tjerë betejën e sa me kancerin në gji.

Ajo është shprehur se vitin e kaluar ka kryer një operacion, por pas futjes së saj në shtëpi i janë rikthyer disa prej shqetësimeve.

Menjëherë sapo është kontaktuar produksioni është bërë i mundur kryerja e të gjithë analizave dhe kontrolleve mjekësore për të konstatuar gjendjen shëndetësore të moderators.

“Para një viti e gjysmë kam patur tumor në gji. Jam operuar dhe ka kaluar çdo gjë me sukses. Po në momentin qe kam hyrë këtu në shtepi ka disa ditë që kam patur disa shtrëngime, disa shqetësime disa dhimbje gjatë kohës që kam fjet, gjatë ditës dhe që Diola e ka vënë re dhe ka qënë e shqetësuar për këtë gjë.

Dua t’ju them që të mos ndejeni dhembshumir për mua. Unë jam shumë mirë prindrit e mi e dinë dhe u kam treguar të gjithëve. Për nja 4 minuta nuk do të jem me ju. E ndjeva obligim për t’ju thënë për të gjithë njerëzit që më kanë pytur çfarë ke dhe si ndihesha. “- tha Nita  për banorët.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Big Brother Alb VIP Edition (@bigbrotheralb_vip)