Banorët janë kthyer kundër Kiarës, për faktin që ajo shoqërohet ende me Luizin, edhe pse ky i fundit ka ofenduar vajzat.

Tea reagoi me tone të ashpra, duke i thënë Kiarës se është femër dhe se nuk e kupton pse e mbron Luizin, pas të gjitha situatave që kanë ndodhur në shtëpi.

Të njëjtat tone përdori edhe me Luizin, duke i thënë mos ta shihte fare atë, por të shihte tokën.