Gjatë lojës “Flor is lava”, Olta ka pasur një debat me Fotinin.

Fotini vazhdimisht ka këshilluar Oltën për lojën e saj, por duket se Olta nuk i ka marrë parasysh këshillat e saj.  

Ajo është shprehur se Fotini, e bezdis çdo 10 minuta për ti dhënë këshilla, e ndërsa ajo për mirësjellje i’a ka lejuar.

Pas këtij komenti Fotinia e ka quajtur  atë hipokrite. Por në mënyrë ironike Olta i ka kërkuar ndjesë dhe i ka thënë se do të përmirësoj lojën e saj.