Jennifer Lopez mori pjesë në një event për të promovuar filmin e saj të ri, “Mother”, së bashku me bashkëshortin e saj, Ben Affleck. Kur vuri re që DJ-ja i hoqi një nga këngët e saj më të njohura, ajo u kthye me shpejtësi për ta parë atë, duke bërë një gjest të veçantë që tërhoqi vëmendjen e të gjithëve, përfshirë Ben Affleck, i cili e ndjek menjëherë shikimin e saj.

Fatkeqësisht, videoja u ndërpre dhe nuk tregoi reagimin e Affleck ndaj gjestit të Lopez.

Pavarësisht thashethemeve që qarkullojnë në mediat sociale, duket se Jennifer Lopez thjesht u kthye për ta njohur DJ-në dhe për ta falenderuar përvendosjen e një prej këngëve të saj.