Mëngjesin e sotëm Olta Gixhari ka biseduar me Bjordi Mezinin në lidhje me situatën e krijuar nga Luiz Ejlli.

Aktorja e njohur shprehet se “është e pabesueshme që sillet sikur nuk ka ndodhur gjë”.

“Budalliqe mo, e pabesueshme që sillet sikur s’ka ndodhur gjë, ndërkohë ai ka lëshuar një bombë dje. Bëri çorap gjithë Shqipërinë, edhe në mënyrë të shëmtuar se ta bësh çorap ndryshe. Vazhdon thotë ‘jam më i forti. ‘Me bast se unë nuk dal të shtunën’, se më pyeti kush del të shtunën dhe i thashë ‘ti’.