Egli Tako dhe Olsi Bylyku i kanë dhënë fund lidhjes së tyre para disa muajsh ama ende janë ndarja e tyre është shumë e përfolur në media. Tashmë duket se secili po vazhdon jetën e tij ama ende këngët e Olsit  merren si dedikime për Eglin.

E ftuar ditën e sotme në rubrikën “Mos i bjer me top” në “E Diell” ka qenë Egli Tako, e cili mes shumë të tjerash rreth karrierës dhe  vazhdimin e jetës së saj pas ndarjes së saj nga Olsi. Gjithashtu Egli ka treguar se ka marrë një ftesë nga produksioni për të qenë pjesë e “BBV3”.

Po ndonjë angazhim televiziv?

Egli: Kërkesa po dëshira jo, nuk mendoj se jam natyra dhe karakteri që i përshtatet atyre formateve në “BBV” do më njihni për atë Eglin që është jashtë kornizës serioze që është si fëmijë që është si fëmijë e qeshur, e hedhur pak budallaqe…