Egli Tako dhe Olsi Bylyku i kanë dhënë fund lidhjes së tyre para disa muajsh ama ende janë ndarja e tyre është shumë e përfolur në media. Tashmë duket se secili po vazhdon jetën e tij ama ende këngët e Olsit  merren si dedikime për Eglin.

E ftuar ditën e sotme në rubrikën “Mos i bjer me top” në “E Diell” ka qenë Egli Tako, e cili mes shumë të tjerash rreth karrierës së saj dhe ecurinë e jetës private është pyetur edhe në lidhje me Olsin.

A të ka marrë malli?

Egli: Nuk di ca përgjigje të të jap, kam biseduar edhe me ndjekësit e mi ua kam cekur këtë pjesë është normale që ka pasur momente të caktuar që ndjehet mungesa se ka qenë një lidhje e konsoliduar dhe e gjatë dhe ka momente që ndjen edhe mall por jam ok…