I ftuar në “S’e luan topi” aktori i spektaklit “Portokalli” Irgen Çela, ka rrëfyer vështirësitë e jetës së tij dhe veçanërisht fëmijërinë e tij.

Ai tregoi se fatkeqësia e babit të tij nga një aksident automobilistik e bëri të rritet më shpejt.

“Ka qenë një periudhë trazire në jetën time, që prindërit e tij bënë një aksident, kur isha në klasë të 6-të. Kjo periudhë zgjati 10 vite, dhe kjo fatkeqësi më bëri të rritem para kohe.

Kam një mllef ndaj mjekëve, sepse në operacionin që bëri, ata e bënë gabime duke mos sterilizu. Ishte periudhë kasapësh atë kohë. Babai është heroi im. Ka pas shumë vullnet gjatë gjithë jetës, bën humor edhe në momentet më të vështira”, tha aktori.