Amos dhe Dea kanë gatuar sot sëbashku në kuzhinën e Big Brother Albania. Teksa gatuanin, Dea i ka bërë disa pyetje Amosit në lidhje me ushqimet.

Ndërkohë ky i fundit i ka “rrëfyer” se kur ishte 4 vjeç ka provuar jashtëqitjen e vet.

Amos: Se historia i bie sikur ka filluar përpara..

Dea: Po mirë ekziston si fjalë, ti e di tani…

Amos: Ok, po s’jam dakord me fjalën..

Dea: Ok, e ndërrojmë, ça shije ka patatja e pabërë? E ke provuar ndonjëherë?

Amos: Po

Dea: Pse e ke provuar?

Amos: Se jam kurioz, unë kam provuar edhe jashtëqitje njerëzore.

Dea: Të kujt?

Amos (qesh): O Zot, kur kam qenë 4 vjeç, thjesht u bëra kurioz

Dea: Hë më tallesh apo e ke me vërte? Provove kakën tënde?

Amos: Po moj, ishte shumë e hidhur, hahaha po bëj shaka