Të ulur në tryezën e ngrënies Luizi dhe Kiara vjojnë të ngacmohen me njëri-tjetrin edhe në mesin e syve të banorëve të tjerë.

Duke e krahasuar historinë e tij, Luizi u shpreh se me Kiarën po përpiqet që ta puth çdo ditë por që do ia arrijë vetëm tre herë.

Luizi: Unë do ia bëj Kiarës siç është ajo historia. Unë kam tentu 365 herë me të puthë dhe ia kam arrit vetëm tri herë. Arsyet e rëfuzimit kanë qenë nga më të ndryshmet.

Kiara: Shih, shih 365 ditë

Luizi: Po, po, për çdo ditë të vitit.