Në një bisedë të zhvilluar ditën e sotme mes Luizit dhe Kiarës në dhomën e ndenjes duket se janë bërë premtime të mëdha.

Me siguri Luizi ka thënë se çifti do të jetë në finale teksa këngëtari dëshiron që t’ja jap çmimin e madh të dashurës së tij.

Sipas tij ajo e meriton.

Pjesë nga biseda:

Luizi: Tani unë dhe ti jemi në finale, që të dy dhe e fiton ti

Kiara: Ç’pate Lui?

Luizi: Kam vendosur me ta dhënë ty, sepse të dua shumë për Zotin. E meriton

Kiara: Po ik o Lui, ik