Pavarësisht paralajmërimeve nga vëllai i madh Dea Mishel, Olta, Kristi dhe Tea sërish kanë biseduar mbrëmjen e djeshme se kë do të nominojnë.

Pasi Olta ka hedhur pyetjen se kë do nominojnë për të larguar nga shtëpia, ka qenë Tea ajo e cila është shprehur që nuk duhet folur për këtë temë.

Ndërsa Dea Mishel ka vijuar të komunikojë më shenja me Oltën.

Olta: Kë do nominojmë?

Tea: Vërtet, unë se kam menduar fare.

Kristi: Si, si?

Olta: Kristi, ti je lideri suprem, kë mendon që të nominojmë?

Tea: S’duhen bërë këto muhabete

Olta: Po, s’duhet thënë

Kristi: Lëre, mos të flasim …

(Dea Mishel flet me shenja me Oltën)