Debati i nxehtë mes Krist Aliajt dhe Armaldo Kllogjerit, bëri që ky i fundit të kalonte në ofendime të rënda.

Maestro i tha Kristit se është dobësuar shumë dhe se ka nevojë të shëndoshet kur të dalë nga shtëpia e “Big Brother VIP”. Ai shtoi gjithashtu se Aliaj ka probleme psikologjike që i janë shkaktuar gjatë qëndrimit në shtëpi.

Kristi reagoi shumë keq nga komenti i Armaldos. Ai i tha atij, se sapo e zhyti veten edhe më keq me atë që tha. Ndërkohë Kristi e akuzoi Maestron si ‘hipokrit i frikshëm’.

Qetsor Ferrunaj nga ana tjetër, e pyeti Olta Gixharin që pse ajo ndërhy në debatin mes tyre. Kristi tha se Olta ndihmoi Armaldon sepse ai ishte keq. Por, Olta tha se nuk ka lidhje, pasi debati nisi që dje dhe ndërhyrja e saj ndodhi sot.