Përjashtimi i Kejvinës nga Vëllai i Madh, ‘i hapi’ rrugë të eliminuarve. Arbana bëri me dije se sonte nuk do të ketë eliminime.

Pra, Luizi, Olta, Kristi, Efi dhe Ronaldo do të shkojnë në eliminim edhe ditën e shtunë.

Televotimi vijon deri spektaklin e ardhshëm.  Vazhdoni të votoni. Kë doni të largoni nga shtëpia e Big Brother Vip 2, mes Luizit, Oltës, Kristit, Efit e Ronaldos.

Votoni, Votoni.