Kiara dhe Luizi duket se po e shijojnë lidhjen e tyre në Big Brother, ndërsa tashmë kanë filluar të krijojnë edhe një vizion për jetën e tyre jashtë mureve të shtëpisë më të famshme në Shqipëri.

Mëngjesin e sotëm, ndërsa ndodheshin në ambientet e jashtme të shtëpisë, Valbona, Armaldo, Luizi dhe Kiara po diskutonin për të ardhmen e për dasmën.

Valbona: Kemi dhe dasmën e Luizit.

Luizi: Jo se kena këtë verë.

Valbona: Po fejesa do bëhet.

Luizi: Po jo moj se s’bëjmë fejesë.

Valbona: Po punë e madhe. Po ik o Lui ik.

Armaldo: Po dasma bëhet edhe në dimër.

Luizi: Jo jo në dimër.

Kiara: Dasma bëhet në shtator.

Luizi: Në dimër bëhen dasma vetëm kur është nusja shtatzënë

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Big Brother Alb VIP Edition (@bigbrotheralb_vip)