Jupiteri është planeti të cilit duhet t’i drejtoheni kur po kaloni mungesë besimi, sepse ju frymëzon të besoni në të ardhmen dhe të gjitha mundësitë e saj. Në një nivel kolektiv, Jupiteri përfaqëson filozofinë, spiritualitetin, mençurinë, udhëtimin në botë dhe njohurinë. Në një nivel personal (brenda grafikut tuaj të lindjes), Jupiteri përfaqëson botëkuptimet tuaja, prirjet shpirtërore dhe aftësinë për të tërhequr fat dhe pasuri.

Demi në Jupiter dhe shenjat më me fat

Nga të gjitha shenjat e zodiakut, Demi është më i lidhur me paratë, financat dhe gjërat materiale.

Sidomos në pranverën e vitit 2024, takimi i Jupiterit me planetin Uran, i cili është gjithashtu në Dem, çdo 12 vjet, mund të shndërrohet në një rritje pagash, një treg të pasurive të paluajtshme. Shkurt– do ta gjeni veten në vendin e duhur në kohën e duhur dhe katër shenjat që do të kenë fat të veçantë deri më 25 maj 2024 janë: Demi, Luani, Akrepi dhe Ujori.