Gjatë një lidhjeje të drejtëpërdrejtë me “Shqipëria Live”, parashikuesja e fatit Irini Kakacaj, përveç politikës dhe ekonomisë shqiptare, ka parashikuar edhe të ardhmen e çiftit të showbizit Kiara dhe Luiz.

Ajo u shpreh se Kiara dhe Luizi nuik do të kenë një martesë që do të zgjasë deri në fund.

Arjon Muça: A do të zgjasë marrëdhënia e Luizit me Kiarën?

Nuk jam 99% e sigurt që Luizi dhe Kiara do të jenë bashkë deri në fund.

Arjon Muça: Do me thënë martesa e tyre nuk do të zgjasë deri në fund, por do të jetë e gjatë dhe e lumtur.