North West është fiks “goca e babit”, e cila ka trashëguar prej tij jo vetëm shijet e mira por edhe talente të ndryshme.

Ajo është një artiste e vogël që po zbulon vetveten, po luan me modën, makeup-in dhe madje edhe pikturën!

Nuk është hera e parë që ylli televiziv, Kim Kardashian, na tregon piktura të vogëlushes së saj, që shpesh i kanë lënë njerëzit pa fjalë.

Madje, shumë prej tyre pretendonin se Kim po gënjente, pasi pikturat s’mund të ishin kurrsesi të realizuara nga North.

Mirëpo, ja që është e vërtetë! North West është një talent në pikturë dhe po të mos na kishte treguar Kim, s’do ta kishim besuar që kjo vepër është punuar prej saj.