Në një bisedë mes  Luiz Ejllit, Kiara Titos dhe Krist Aliajt, ky i fundit u shpreh se këngëtari është personi që e kupton më shumë.

Ai tha se e ka lojtarë favorit. Moderatorja e pyeti nëse Luizi e kupton atë më mirë se Olta Gixhari. Kristi e pohoi këtë gjë.

Pjesë nga biseda:

Kristi: Kam thënë 3 herë kush është personi që ti kupton më mirë Krist, Luizi. Kush është lojtari favorit, Luizi.

Kiara: Po kështu u thua të gjithëve. Mua më ke thënë atëherë ne gjejmë gjuhën e përbashkët, Deas i ke thënë gjejmë gjuhën e përbashkët.

Luizi: Është tjetër gjë gjuha e përbashkët

Kiara: Oltës i ka thënë ne kuptohemi

Kristi: Ne kemi pasur një periudhë që kemi pasur humor bashkë. Atë nuk e mohoj dot. Në fillim kishim humor bashkë

Kiara: Po gjithmonë njësoj kemi qenë ne, edhe tani

Kristi: Po. Kurse me Dean kam pasur një humor të vogël që kam bërë, por si person këtë kam kuptuar (Luizi)

Kiara: Ky të kupton

Kristi: Po normal

Kiara: Më shumë se Olta?

Kristi: Po

Luizi: Këtë urren ky, se ka inat që mendimet që ka dhe nuk do t’i shprehë. Olta ia bën këtë gjë. Nëse do e thotë vetë ky.