Televotimi i kësaj jave ka qenë tema më e diskutuar përgjatë javës në shtëpi. Debatet e ashpra, tonet e larta të zonit dhe ofendimet, kanë qenë kryefjalë e çdo bisede mes tre të nominuarve Armaldos, Kristit dhe Luizit.

Për të ulur “gjakrat” dhe për të sheshur debatet mes tre të nominuarve, Vëllai i Madh organizoi një darkë speciale për Luizin, Armaldon dhe Kristin, në mënyrë që ata të sqaroheshin për të gjitha keqkuptimet që kishin me njëri-tjetrin.

Arbër: I kam ndjekur live kohën më të madhe të debateve. Mezi pres të shikoj bisedat pas “Prime”. Do doja ti them Kristit që ai flet gabim, kur flet për popullin shqiptar ashtu.

Kristi: Njerëz toksik janë.

Arbër: Më vjen keq, kur flet disa fjalë që nuk duhen. Ku e di ti çfarë do populli.

Kristi: Olta, Luizi kanë qenë shumë toksikë në shtëpi. Populli këtë do.

Arbër: Njerëzit që ti ke ndenjur?

Kristi: Po. Unë jam prekur në sedër. Ai duhet të më kishte thënë mua një gjë, “Shiko Krist, janë momente të vështira”.

Arbër: Je i njëjti personazh që kam parë të vakët brenda në shtëpi. Ju krijuar brenda shtëpisë një lojë të pandershme. Fshiheshit pas fjalës “lojë”, dhe tani ka filluar të cënohet kjo gjë.

Armaldo: Nga e marta deri të shtunën, unë jam ofenduar gjithë kohën nga Kristi. Më ka thënë injorant.

Kristi: Nuk të kam thënë injorant, të kam thënë ke mendime injorante.

Armaldo: Më ka thënë je grada e fundit.

Kristi: Asnjëherë nuk e kam thënë këtë.

Armaldo: Kristi ka probleme me luhatjen.

Kristi: Ku ishte problemi me luhatjen aty?

Luizi: Po lërë të mbarojë mo Krist.

Armaldo: Sa i përket Arbërit, unë i jap dorën për atë që tha. Unë e kam parë si “thikë pas shpine”. Luizi bëri një lojë perfekte për të na dërguar të tre në nominim.

Kristi: Ti po thua gjëra që nuk kanë sens tani. E ke mënyrë këtë. Unë u preka në sedër, ti jo. Ti vdes për atë gjë, unë jo. Unë mbrojta identitetin tim.

Olta: Po ti i dhe dorën.

Kristi: Kur ia dhash dorën? Tregoi që reflekton.

Luiz: Jam penduar që futa Kristin në tualet.