Kejvina Kthella dhe Tea Trifoni mendojnë se Kiara Tito duhet të jetë më e qartë në marrëdhënien e saj me Luiz Ejllin. Sipas vajzave, moderatorja nuk po tregohet e sinqertë.

Pjesë nga biseda:

Kejvina: Ajo del një ditë në Prime dhe thotë jemi miq, pastaj prime tjetër thotë mund edhe të ndodhë diçka, e kështu me radhë.

Tea: Unë i pashë ata këtu, Amosi i tha Kiarës mos i fol Luizit dhe ajo po qeshte!

Kejvina: Unë jam pro dashurisë, ama të jenë të sinqerta! Ku është dashuria këtu?