Menjëherë pasi ka dalë nga dhoma ku qëndronte me Efi Dhedhes, Luiz Ejlli ka nisur sulmet ndaj banorëve që votuan kundër tij.

Dhe një ndër to ishte Olta Gixhari. Aktorja e njohur i tha këngëtarit se gjithmonë do votojë kundër tij sepse nuk ka respekt për të, ndërsa Luizi ia ktheu duke i thënë se do e bëjë të kërkojë vetë të dal jashtë.

Biseda mes tyre:

Luizi: Ti kur më sheh mua djersin

Olta: Po, po dridhem

Luizi: Djersin se e di ça të pret

Olta: S’kam pikë respekti për ty

Luizi: Do të bëj të kërkosh ndihmën e publikut për me dal jashtë

Olta: Mbaje fjalën!