Kiara dhe Luizi ishin çifti i radhës që duhej të përkujdeseshin për “Arbanën” e vogël. Në ambientet e dhomës së provës, ata shfrytëzuan momentin edhe për të biseduar në privatësi.

Kiara: Kur nxehem me ndonjë, shfryj te ti, nuk e di a është gjë e mirë po gjë e keq.

Luizi: Për mu është gjë e keqe, se unë po e ha.

Kiara: Kjo më ndodh dhe jashtë. E bëj me njerëzit që i kam përzemër.

Luizi: Ca do me thënë që e ke përzemër.