Votimi i fshehtë për përzgjedhjen e lideri të javës, krijoi debat mes Luizit dhe Oltës.

Olta i tha Luizit se do kujdesen për kuzhinën këtë javë, bashkë to edhe Dea. Luizi nuk pranoi. Olta I tha atij që ai nuk dinë të gatuajë, prandaj nuk pranon të qëndrojë me të dhe Dean në kuzhinë.

Sipas Luizit, ajo nuk ka pse merret fare me këtë pjesë dhe fakti që po vjen po e flet më të, tregon se ndonëse lider është Kristi, urdhërat i jep ajo.

Nga ana tjetër, Valbona tha që votimi duhet të bëhet edhe një herë, pasi vota e Dea Mishel është e pavlefshme.