Nata e mbrëmshme duket se nuk ka qenë aspak e qetë për Luizin dhe Kiarën në shtëpinë e “Big Brother VIP”, pasi të dy kanë pasur debate të forta.

Gjithçka ka nisur pasi Luizi i është drejtuar me tone të forta moderatores, e cila dhe është prekur dhe ka nisur të qajë. Ajo i tha se i ka bërtitur disa herë dhe kjo e ka bërë të ndihet e pavlerë.

Debati mes çiftit:

“O Kiara, o Kiara, o Kiara, a po flas unë moj”

“Me kë po flet ti, kujt i flet kështu”

“Po s’ma var moj”

“Kujt i fishkëllen ti ashtu”

“Po kujt se s’po ma var, 13 herë o Kiar”

“Ka mundësi të mësosh të flasësh e të komunikosh”

“Po si moj të flas se më doli goja mbrapa”

“”Mos më fol mua ashtu sikur po i flet ndonjë qeni në rrugë”

“Po s’po ma var pra”

“Boll me kaq”

“Boll çfarë”

“Mos ma ngri zërin kaq të them. Hera e fundit që ma ngre zërin se e di sa më ke prekur sot që më ke ardhur ashtu duke ngritur zërin aty”

“Si të kam ardhur”

“E di si më bërë të ndihesha?”

“Si?”

“Si të pavlerë komplet. Boll Luiz. Është hera e disatë që më bërtet”