Ndjenjat e Luizit për Kiarën dita ditës forcohen edhe më shumë, aq sa marrëdhënia e ndërlikuar mes tyre, shtrohet në çdo tyrezë diskutimi brenda shtëpisë.

Ndonëse kanë kaluar më shumë se një muaj nga hyrja e të dyve në shtëpi, Kiara nuk i ka dhënë  një shenjë Luizit, që ai të kuptojë se ajo ndjen diçka për të.

I dyzuar në këtë pikë, Luizi shpesh herë e pyet Kiarën për një gjë të tillë, por ajo shmanget me argumentin se ka shumë gjëra në kokë për momentin dhe se ka nevojë për hapësirë.