Luiz Ejlli ka dalë sot nga shtëpia e BB VIP për të bërë të gjitha analizat; për të kuptuar nëse vuan apo jo nga një sëmundje e rëndë.

Mjekja: Luizi është paraqitur më gëlbazë me gjak, 3 episode. Ekzaminimet e tregojnë normale. Pas skanerit, nuk rezultojnë probleme edhe KG normale.Tani i rekomandohen vetëm antibiotikë.

Arbri: E para shyqyr ska gjë, e frikshme dy, dhe e treta e turpshme. Si manipuloi një Shqipëri të tërë! Hera e parë që një njeri e tillë manipulon një situatë kështu

Zhaklina; E pa besueshme që shantazhoi emocionalisht një Shqipëri të tërë. Lërë familjarët se si janë ndjerë