Në këto pak ditë Luizi ka qenë  banori që ka shkaktuar më shumë debate e diskutime në shtëpi dhe që ka shkaktuar më shumë pakënaqësi te banorët. Një klip i përmbledhur ka treguar disa nga opinionet e banorëve për të.

Herioni: Ky gjeli, Luizi ca ka ky, ka që në tre të mëngjesit që nuk pushon. Si papagall i dehur!

Tea: Është pervers .

Kristi: Luizi flet shumë, se besoj që do përputhemi!

Por pasi pa klipin Luizi tha :  Nuk e prisja që të kishin këto mendime.

Megjithatë banorët pasi panë klipin, thanë se ishin vetëm ditët e para kur nuk e njihnin akoma mirë dhe se përgjithësisht Luizi është një nga banorët më me humor.

Zhaklina Lekatari: Mos u mërzit, ti qesh se je shumë i hareshëm.