Vëllai i Madh është gjithë surpriza dhe këtë do ta tregojë të martën.

Teksa banorët e kanë kërkuar me ngulm, bëhet me dije se të martën do të futen tre banorë të rinj në shtëpi.

Ende nuk janë konfirmuar emrat, megjithatë pritet që hyrjet e reja të trazojnë ujërat.

Ndërkohë bëjmë me dije se  këtë javë në nominim janë e gjithë shtëpia, përveç Kristit dhe kjo ka ardhur si pasojë e hapjes së Kutisë së Pandorës.