Një 34-vjeçar ka treguar për “The Deidre” të “The Sun” se nuk po mundet që të harrojë ish-partneren e tij.

Ai shton gjithashtu se ka shkatërruar marrëdhënien e re pasi i duket se po tradhton ish-të dashurën, edhe pse kanë disa kohë që nuk janë më bashkë.

Rrëfimi për “The Deidre”:

Sado që të përpiqem, nuk mund ta harroj dot ish-partneren time.

Kam shkatërrua marrëdhënien e re sepse më dukej sikur po e  tradhtoja, edhe pse nuk jemi bashkë.

Unë jam 34 vjeç dhe ish-i im është 33. Së bashku kemi një djalë gjashtë vjeç.

Unë u ndava me të sepse ajo më tradhtoi. Por pas dy vitesh më mungon ende çdo ditë.

Kur takova një grua të re, e cila ishte e bukur dhe e përsosur për mua, mendova se mund të vazhdoja më në fund.

Por e kam kuptuar se nuk mund t’i përkushtohem askujt tjetër ndërsa jam ende e dashuruar me ish-partneren time.

E kam dashur aq shumë dhe e dua ende, edhe pse e di që nuk jemi të destinuar për të qenë bashkë.

Është e pamundur të ndërpritet çdo kontakt, gjë që ndoshta do të më ndihmonte, për shkak të djalit tonë.

Nuk e di çfarë duhet të bëj për të mos e dashur më dhe thjesht të bashkëprindrojmë.