Luizi dhe Kiara kanë patur një ditë të ngarkuar në shtëpi ditën e sotme teksa mes çiftit nuk kanë munguar as debatet.

Ai është shprehur që Kiara e ka bërë të duket si kokrra e legenti, teksa ka qenë moderatorja ajo e cila e ka kundërshtuar duke përforcuar mendimin e saj, se ajo thjesht ka krijuar idenë se ky i fundit është i nxituar.

Në këtë bisedë ka marrë pjesë dhe Amos i cili i ka kujtuar Luizit se është mashkull me shumë fat që ka një femër në krah si Kiara e cila nuk jepet kollaj.

Pjesë nga biseda:

Luizi: Më ke bërë të dukem kokrra e legenit

Kiara: Unë nuk e mendoj këtë, unë mendoj që ti je i nxituar dhe këtë e kam menduar që ditën e parë.

Luizi: Tani ti je krejt në rregull, ti do hapësirë…

Kiara: Unë mund të jem dhe gabim por nuk e ndryshoj opinionin në bazë të të tjerëve

Amos: A e kupton sa me fat je ti, sepse Kiara është një femër që nuk jepet shumë kollaj