Amos ka filluar ta flasë me Dea Mishel, për një pëlqim të mundshëm të sajin ndaj tij.

Amos: Mendoj që je njeri sido të jetë i rezervuar. Ma ke thënë nëpërmjet gjërave që i thua gocave tjera.

Dea: Mos i analizo kaq shumë gjërat që them unë.

Amos: Më është dukur se duke thënë ca gjëra ke çuar mesazhe.

Dhe pse Dea Mishel nuk ka shprehur asgjë, është vetë Amos që sheh sinjale nga ajo.

Por blogerja i kërkoi atij që të mos i shkojë nga pas. Në anën tjetër Amos sheh interes të pashprehur nga ajo.

Amos: “Sytë të tradhtojnë.

Dea Mishel: Mua?

Amos: Po

Dea Mishel: O Zot i madh

Amos: Megjithatë jesh e bindur që s’të ngacmoj fare. Deri sot të kam ngacmuar, por nëse thua që më shih ndryshe e kam shumë të thjeshtë.