Në një bisedë me banorët mbrëmjen e djeshme, Kristi ka folur për partneren e tij dhe ka treguar se ajo është mërzitur kur ai hyri në “Big Brother VIP2”.

Pjesë nga biseda:

Kristi: Ajo u mërzit shumë kur hyra unë në Big Brother.

Luizi: A e ngushëllove atë natë para se të vije këtu?

Kristi: Nuk kam bërë ndonjë gabim që të thuash në rregull me Kejvinën kemi bërë gallatë, por unë nuk kam bërë ndonjë gabim.

Luizi: Tani po ja len fajin vajzave?

Kristi: Unë nuk kam bërë gjë, po të kem bërë gjë më thoni.

Luizi: Jo jo me Kejvinën asgjë por mund të vijë ndonjë tjetër një flokë kuqe 1.80 e gjatë.