Dalja e Amosit ka krijuar trazira të mëdha në grupin e Oltës, teksa e para që i është kthyer kundër ka qenë Dea.

Duket se reagimi i Deas ka qenë si një “shuplakë” për Oltën.

Menjëherë pas spektaklit, Dea ka patur një bisedë me tone të larta me Oltën në ambientet e tualetit, teksa ndër të tjera kryefjalë ka qenë dhe Amosi.

Dea ka pretenduar se Olta e ka presionuar Amosin për t’i marr një puthje Deas, teksa kjo gjë nuk I ka pëlqyer aspak aktores.

“Amosi pas asaj puthjes që tentoi me mua, më mori tek dhoma e rrëfimit dhe më tha “kam patur shumë presion, më kanë thënë puthe sepse të do, të ka qejf etj”.

Ke ardhur ti dhe më kë thënë, mirë bëri që të puthi sepse ju e keni qejf njëri tjetërin. Ishin pikërisht ditët që ti më shikoje ndryshe sepse po mendoje që po të merrja Amosin dhe Amosi s’po rrinte më me ty prej meje. Me ke ulur dhe ke thënë, nëse jeni shok të rri dhe unë me të. Nëse keni diçka më tepër të tërhiqem siç jam tërhequr. “- ka thënë Dea.

Duket se këto fjalë të Deas e kanë tronditur Oltën, teksa fjalët e vetme që I ka thënë kanë qenë: Je në vete ti?