Luizi dhe Kiara kanë debatuar me njëri-tjetrin për një sjellje të kësaj të fundit që këngëtarit nuk i pëlqeu.

Luizit nuk i pëlqeu që Kiara iu kthye ashpër në sy të banorëve të tjerë dhe u largua nga ai.

Luizi: Atë që bëre, mos e bëj më, se ok e bëre herën e parë u prezantova, por prapë mos e bëj, se e bëj dhe unë pastaj

Kiara: Po ti pse do ta bësh?

Luizi: Po se është pa sens ta bësh një sjellje të tillë, unë flas ti ikën

Kiara: Por ishte një nga ato momentet që s’më vjen të flas fare, dhe doja të më lije rehat të ikja të flija. Por e pranoj që ishte gabim që e bëra në sy të tjerëve