Publiku ka vendosur se mes Teas, Kristit, Oltës dhe Enit, të nxjerrin përfundimisht nga shtëpia më e famshme në Shqipëri Enin.

Kështu, Eni heq dorë përfundimisht nga çmimi i madh. Por nuk dihet nëse bileta e tij është me kthim apo jo.

Kujtojmë se gjatë spektaklit të së shtunës u largua Ronaldo, i cili kishte biletë vetëm vajtje.