Daljet publike të Kendall Jenner dhe Bad Bunny kanë tërhequr vëmendje të madhe nga media dhe nga fansat e tyre mjaft të interesuar, të cilët ndjekin nga afër çdo lëvizje të tyre.

Teksa paraqitjet e tyre ndezën disa polemika, veçanërisht në lidhje me pretendimet se Kendall ishte e vrazhdë me këngëtarin portorikan gjatë një ndeshjeje të Los Angeles Lakers, duket se këto pretendime janë të pabaza dhe çifti në fakt është mjaft i lumtur së bashku. Sipas burimeve të cituara nga Entertainment Tonight, të dy Kendall dhe Bad Bunny janë duke zhvilluar një marrëdhënie më serioze.

Kjo sugjeron që Kendall është vërtet e përkushtuar ndaj marrëdhënies. Në të kaluarën, ajo ishte e lidhur me basketbollistët Devin Booker, Ben Simmons dhe Blake Griffin, si dhe me këngëtarin Harry Styles. Ndryshe nga disa anëtarë të tjerë të familjes Kardashian, ajo përpiqet të ruajë një nivel më të madh privatësie në përpjekjet e saj romantike, por disa detaje janë shfaqur.

Burimet zbulojnë se Kendall dhe Bad Bunny kanë një lidhje të gëzueshme dhe të dashur, me vlera të ngjashme kur bëhet fjalë për familjen. Një burim për Entertainment Tonight tha se:

Ai jo vetëm që po kalon më shumë kohë me Kendall, por edhe me pjesën tjetër të familjes. Ata të dy janë gjithmonë duke qeshur së bashku dhe kanë vlera të ngjashme familjare.

Ky pretendim për njohjen e familjes duket të jetë i vërtetë, pasi Bad Bunny ishte edhe në Met Gala 2023, përkrah Kim Kardashian.