Edhe pse dita nisi dhe vijoi me debate dhe përplasje të shumta, Luizi e mbylli më së miri duke përqafuar Kiarën.

Ky i fundit doli nga dushi dhe veshi rrobëdishanin  e Kiarës. Ai u shtri në krevatin e saj, ku u puthën e u përqafuan me njëri-tjetrin.

Luizi: Drita e diellit! 

Kiara i afrohet duke e nuhatur. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Big Brother Alb VIP Edition (@bigbrotheralb_vip)