Kristi është shpehur i zhgënjyer nga veprimi Luizit.

Luizi i kërkoi të ruajë qetësinë dhe mos të kalojë në ekstremitet.

Sipas Kristit, argumenti që Luizi dha në prime për “kurthin” që i bëri atij dhe Armaldos, ishte i kot.

Pjesë nga biseda:

Luizi: Mos reago me nerv. Reago më qet.

Kristi: S’ka nevojë të tallesh prapë, the shumë gjëra tallëse. Të paktën të kishe përdorur një arsye tjetër.