Të gjithë banorët ndodhet në nominim, pasi Vëllai i Madh vendosi kështu. Kjo gjë ka ngritur dyshime të mëdha mes tyre, për banorin e radhës që do eleminohet.

Vëllai i Madh vendosi mbrëmjen e djeshme që të gjithë banorët të shkonin në nominim. Ata u dënuan për gjuhën fyese dhe bullizuese që përdorin kundrejt njëri-tjetrit.

Një gjë e tillë duket se ka ngritur dyshime të mëdha mes tyre, për banorin e radhës që do të eliminohet.

Pjesë nga biseda mes banorëve:

Luizi: Kush thoni ju ikën herën tjetër?

Tea: Mund të ikë kushdo.

Kejvina: Ai që sillet më keq do ikë.

Amos dhe Luizi i tregojnë njëri-tjetrit se e kanë parashikuar daljen e Arianës. Vetë Luizi tha më pas se të shtunën largohet Tea, ndërsa është i përqafuar me të.