Kiara Tito i tha Luiz Ejllit se pasi ai përgënjeshtroi historinë që i tregoi asaj për sëmundjen, ajo e ka shumë të vështirë të ketë besim te ai si më parë.

Pjesë nga biseda:

Kiara: Gjëja që mua më preu fare dhe u mërzita, se nuk dua ti rikthehem prapë asaj bisede. Por realisht ma ke thyer besimin deri në një pikë, të betohem.

Tërheqja ime ndaj ndodhi!

Luizi: Ajo histori nuk ka asgjë për tu sqaruar

Kiara: E di dhe nuk dua ti rikthehem. Nëse do të dish tërheqjen time pse ndodhi, ndodhi pikërisht për këtë gjë.

Luizi: Unë sillem e sillem, gjitha variantet i mendoj në lidhje me ty, në botë nuk e shoh dritën jeshile, për shumë arsye. Duke marrë parasysh natyrën tënde, jetën që ke ti jashtë Big Brother, impenjimet e të gjitha. Edhe them kur kam me pas mundësinë me të bërë për vete dhe si?

Kiara: Këtu gabohesh, se jashtë është shumë ndryshe, më beso