Gent Hazizi dhe Armaldo Kllogjeri kanë folur mëngjesin e kësaj të mërkure për Olta Gixharin, ndërsa kjo e fundit ka shprehur problemin për të larë enët brenda shtëpisë.

Të dyve nuk i pëlqen nëse banoret e tjerë e mbrojnë në lidhje me punët e shtëpisë.

Biseda mes dy banorëve:

Armaldo: Ajo të bëjë një punë që mendon që e bën mirë.

Genti: S’ka lidhje. Jam klaustrofobike me la enët, të futem te ruloti. Atëherë i bie të jem në shërbimin tënd. Doli në publik ashtu, pse unë duhet të mbroj unë ty.

Armaldo: Ato gocat që e kanë mbrojtur për punët, le t’ja bëjnë ato punën që i takon të bëjë Olta.