Këngëtari i njohur, Luizi Ejlli, ka vendosur të zgjojë ditën e sotme disa prej banorëve të mbetur në gjumë, teksa u thotë që arsyeja është menaxhimi i buxhetit.

Aktorja e njohur, Olta Gixhari duket se nuk e ka pritur aspak mirë një gjë të tillë, por Luizi i thotë që duhet të bashkëpunojnë në grup.

Biseda mes tyre:

Luizi: Nuk e keni ndërmend të zgjoheni.

Olta: Pse duhet të çohemi?

Luizi: Po nuk u çuat nuk vjen buxheti.

Olta: Shumë gabim që na nxore gjumin.

Luizi: Si me ia bë për buxhet?

Olta: Është orar gjumi. Janë dritat fik. Mua mezi më zë gjumi tani në mëngjes, ti vjen dhe më zgjon.

Dhe pas përpjekjes së Luizit, banorët qëndruan sërish në shtrat.